mandag 14. januar 2008

Love hurts

Poptekster og meningsløshet hører sammen. Ingen reagerer lenger på nødrim, klisjeer og andre blødmer innen denne sjangeren - det skal liksom være slik! Fenger noe av musikken eller er performancen uforglemmelig så holder det liksom, da bærer vi over med alle andre feilskjær.

Ta "Love Hurts" - en 70-talls klassiker fra Nazareth som har fått mangt et pikehjerte til å felle sine modige tårer og som ble en millionslager i USA. Merk deg tittelen og du husker sikkert refrenget. Men det er da vitterlig ikke kjærligheten som er smertefull. Vondt gjør det først når kjærligheten dør hen. Når den visner og dør, eller mest av alt når den totalt uforutsett forsvinner. Kan noen banke det inn i hodet på 70-tallsheltene? Kjærlighet i seg selv er vakkert og verdt å leve for... Et klokt hode sa engang at: "Kjærligheten får ikke jorda til å snurre. Men det er kjærligheten som gjør det verdt å bli med på noen runder", da begynner vi å snakke.

I know it isn't true
I know it isn't true
Love is just a lie
made to make you blue
Love hurts Ooo-oo,
Love hurts Ooo-oo,
Love hurts Ooo-oo.

Neste gang du hører disse strofene så husker du at det ikke er Love som hurts, men mangel på Love. Når det er mangel på Love er det smerten kommer.

Ingen kommentarer: